Comert International

The global way for right business

Premier Global Turcia este un important furnizor economic de solutii de extrudare a aluminiului de înaltă calitate. Timp de doua decenii, amfost pionieri standardul de de produse, de la profile de bază, cu finisaj natural la cele mai complexe sisteme de pereti cortina. În mod ideal situat în Istanbul, Premier Global Turcia prezintă o oportunitate unică și de producție de sourcing pentru clienții din Europa și Asia, și, desigur, isi asteapta clientii din Africa, de asemenea. Datorita tehnologiei avansate, pasii nostri din sectorul aluminiului și principiul nostru de a răspunde prin personalul nostru cu experiență, ne-au localizat în piețele externe, cu mai mult de 7000 moare personalizate. În întreaga Europă, combinam beneficiile de sprijin la nivel local cu acces la echipamentul de clasă mondială și piese din aluminiu prim. Proximitatea operațiunilor noastre din fabrică (datorită unui accord special cu uniunea vamală cu EEU) asigură economii de neegalat pentru clienții noștri – toate fără a sacrifica calitatea.

Acestea sunt susținute, și va servi ca fundamentul nostru pentru:

  • a) ITC (Institutul Turcesc de Certificare a standardelor de calitate pentru profile și anodizare)
  • b) EURAS / EWAA (certificatul de calitate al Asociației Anodizeds aluminiu european pentru anodizare prin QUALANOD International)
  • c Certificat ISO 9001 și ISO 9002

Calitatea, la Premier Global Turcia începe cu utilizarea de piese din aluminiu prim. Se extinde la inginerii noștri foarte bine pregătiți și dedicați și a personalului, precum și o echipă de management profesionist, care supraveghează proiectul la fiecare etapă, și cu care aveți comunicarea directă.

Profilurile de pe care le producem sunt utilizate în aproape 40 de sectoare diferite de la usi-ferestre la accesorii din sistemele de ventilare la jaluzele. Anodizarea, acoperirea cu pulbere, tăiere, găurire, facilități de stantare sunt disponibile în fabrica noastră.

Motto-ul nostru este de a produce calității europene la preturi mai bune. Noi vă putem oferi prețuri foarte competitive și timpi de livrare atractive, fie prin standardele noastre, fie prin profilele pe care dumneavoastra ni le trimiteti , prin desene tehnice sau monstre care sa contina toate informatiile, cum ar fi: aliaj, tratament de suprafață, orice prelucrari mecanice, lungimea si cantitatea.

ro_RO