The global way for right business...PREMIER GLOBAL

 

 

 

Premier Global este o societate constituita in Romania cu capital strain, activand in domeniul investitiilor imobiliare si al constructiilor, precum si in diferite alte sectoare, acoperind toate ramurile de real estate.

Finantari corporative si fonduri structurale

Suntem dedicati in a obtine cele mai bune solutii de finantare pentru clientii nostri, pe care ii reprezentam in mod exclusiv in relatia cu institutiile finantatoare, bancare sau non-bancare, fonduri de investitii si de equity.

Consultanta pentru investitii imobiliare

Premier ofera o gama larga de servicii de consultanta pentru investitii internationale in domeniul imobiliar, customizata pe telurile si circumstantele specifice ale clientilor. Serviciile noastre se adreseaza in principal investitorilor.

Fuziuni si achizitii

Premier ofera servicii de fuziuni si achizitii, companiilor private aflate in plina crestere si potentialilor investitori. Indiferent daca obiectivul unui client este de a creste cota de piata, de a concentra sau de a diversifica activitatea companiei.

Servicii juridice si fiscale

Serviciile juridice de inalta calitate reprezinta baza pentru un business de success si garantia unei vieti fara stres. Serviciile de acest tip sunt cu atat mai importante atunci cand va confruntati cu legislatia dintr-o alta tara, cu un sistem fiscal strain.

Ce oferim

Investitiile Noastre

Vitan Plaza este proiect rezidential de tip boutique, in care s-au folosit materiale de constructii si finisaje de cea mai buna calitate, dezvoltat in sectorul 3 pe Calea Vitan 271

Vezi mai multe
01

Vitan Plaza

RGI Business Park este situat in județul Ilfov, in satul Ciolpani pe DN1, cel mai circulat si important drum din Romania, la 25 km de București si 25 km de Ploiești. Cel mai apropiat aeroport este la 15 km, Henri Coandă Otopeni.

Vezi mai multe
02

RGI Business Park​

Total investitie: 25 mil Euro Suprafata teren: 65.000 mp Unitati rezidentiale (vile si blocuri): 330 Locuri de parcare: 386 Alte facilitate: Spatii comerciale: 2800 mp

Vezi mai multe
03

Frumusani​

Oferte

Oferte apartamente Vitan Plaza

Contact

Pregatit sa devii clientul nostru ?

O scurta descriere

  Despre noi

  Premier Global a fost înființata in 2010, in Bucuresti – ROMANIA, ca o companie de investitii cu focus pe dezvoltarile rezidentiale.

  Head office

  Bd.Mihail Kogalniceanu, nr. 12, Corp C4, etaj 1, sector 5, Bucuresti

  0756111360

  office@premierglobal.ro

  our location

  Copyright © 2022 |  All Rights Reserved.

  ro_RO