Zakopane Würzburg Keukenhof

Cartier Rezidential Turcia

Silifke, Turkey (47.000 mp)

Oportunitati de afaceri in Turcia.

Premier Global a facut un studiu pentru a afla ce investitii ar putea fi profitabile, iar in urma acestui studiu, am achizitionat un teren in sudul Turciei care are o pozitie strategica si poate fi folosit pentru o diversitate de proiecte - zona numita Silifke.

Silifke este o zona pitoreasca situata la poalele muntelui Taurus, marginita de Marea Mediterana la sud si de raul Göksu, la 80 de km departare de Mersin; o regiune situata in punctul de intersectare a majoritatii drumurilor care leaga Anatolia Centrala de estul si vestul Marii Mediteraneene.

Autostrada Silifke - Antalya se afla la o departare de 10 km de Silifke.

Tasucu este un punct turistic important pentru oamenii care vor sa calatoreasca din Turcia in nordul Ciprului. Datorita acestui fapt regiunea infloreste destul de rapid ca punct turistic.

Avand in vedere locatia terenului achizitionat, dorim sa dezvoltam un proiect residential, pentru care avem nevoie de oameni cu experienta care sa ni se alature.

Planurile noastre:

Terenul nostru are o intindere de 16.000 km2 pe care se poate construi. La vest este construit un campus universitar care include teren de fotbal, tennis, baschet, piscina olimpica si un hotel in partea de sud.

Terenul nostru se afla la 5 km departare de Silifke, 7 km de Tasucu si 80 km de Mersin. Daca impartim terenul in parcele, vom obtine 41 de parcele cu suprafete cuprinse intre 400 si 800 m2. Va exista de asemenea un spatiu de parcare si stradute (7-15m) pentru circulatie.